-
-
134 m
61 m
0
5,6
11
22,39 km

27 maal bekeken, 2 maal gedownload

nabij Sant Ponç, Catalunya (España)

Bicicletada corresponent al mes de febrer del 2019, corresponent a una bicicletada substitutòria de la prevista al Far de l’Empordà suspesa degut a la forta tramuntana que la feia impossible. Es tracta d’una bicicleta circular amb sortida i arribada a Girona amb el següent recorregut: Pavelló de Fontajau, Camí de la Devesa d’en Bru, Camí Vell de Sant Gregori, Polígon de la Nestlé, Camí ral a Sant Gregori, Veïnat de les Cases Noves, Sant Gregori, Carretera d’Argelaguet, la Pineda, Camí vora el Llémena, Carretera del Veïnat de l’Església, Font de Can Verdaguer, Camí de Can Verdaguer, Camí Vora el Llémena, Camí d’enllaç, Carretera de Sant Gregori a Bescanó, Camí de la Font del Raig, Font del Raig,Carretera de Sant Gregori a Bescanó, Camí de la Pilastra, Passera de Bescanó, volta per Bescanó, Via Verda d’Olot, Pont de Fontajau, Parc de les Ribes del Ter i Fontajau.

Comencem a pedalar a l’aparcament del Pavelló de Fontajau cap el pavelló i una vegada passat trenquem a l’esquerra i al final del carrer trenquem a la dreta per un corriol que ens porat a un túnel sota l’Avinguda Tarradellas. Un cop a l’altre banda agafem un corriol que ens porta a un camí que ens porta al camí de l’antiga sorrera on trenquem a la dreta i just dalt la rampa trenquem a l’esquerra per l’antic camí de Sant Gregori que ens porta al Polígon de la Nestlé, trenquem a la dreta i a la rotonda a l’esquerra i seguim fins la plaça que travessem per anar cap al Club de Tir i tornar a trobar el Camí Vell de Sant Gregori passant per sota l’autopista. Travessarem el Veïnat de les Cases Noves i entrarem a Sant Gregori, passada la plaça trenquem a l’esquerra i baixem cap a la zona esportiva on entrarem a la pineda i anirem a buscar el camí que hi ha a la vora del Llémena i els seguim fins que sortim a la Carretera del Veïnat de l’Església on trenquem a l’esquerra, deixem el veïnat a l’esquerra i pugem fins al final de l’asfalt on trenquem a la dreta per baixar fins a la font de Can Verdaguer on seguirem pel corriol que veurem al front després de travessar un rec trobem un camí on trenquem a l’esquerra i en cent metres ho fem a la dreta per una forta rampa que normalment no està gaire bé. Seguirem el camí més o menys marcat fins a les cases dels Horts on trencarem a la dreta per tornar al Veïnat de l’Església, travessar la carretera i seguir per la Carretera de Sant Gregori a Bescanó, passarem pel Castell de Sant Gregori i quan veiem un camí asfaltat a la dreta amb l’indicació de la Font del Raig, l’agafem i en cent metres de pujada trenquem a l’esquerra per un camí de terra que baixa i que ens porta fins a la font. Retornem a la carretera i obviem el trencant d’Argelaguet i passant per davant de Sant Bertomeu veurem el Camí de la Pilastra a l’esquerra que agafem i en dos cents metres trenquem a la dreta per creuar el Ter per la Passera de Bescanó. Quan trobem la V.V. trenquem a la dreta fins a l’estació per agafar el carrer que hi surt i travessar la carretera per donar un volt per dins el poble i tornar a la V.V. on trencarem a la dreta en direcció Girona i ja no la deixarem fins al final. Anirem a buscar el Pont de Fontajau que travessem i quan veiem un baixant al parc l’agafem i anem buscar la Passera on trenquem a l’esquerra per tornar a l’aparcament d’on hem sortit.

Bicicletada per tota mena de camins normalment bons on pot haver algun petit tram més o menys malmès. Es port fer am una bicicleta mixta

Bicicletada efectuada el 20190203

Commentaar