-
-
1.132 m
786 m
0
0,9
1,9
3,75 km

2304 maal bekeken, 1 maal gedownload

in de buurt Joanetes, Catalunya (España)

baixant trams del coll de bracons i la vola amb el waveboard, s'ha de baixar fent slalom ja que fa moltissima pendent i de no fer-ho s'acceleraria massa, i no el podries controlar, amb un kilometre ja m'he menjat mitja goma de la roda de darrera, perque al fer slalom m'anava derrapant una mica de tanta inercia que agafa, si no teniu molta practica millor que no ho probeu, sort que en portava un altre, i també disposava de rodes de recanvi, i aixi vaig poder continuar la baixada.
he fet un promig de 11,5 km/h, i una maxima de 21, no es pot correr mes, perque l'has de portar retingut per evitar que s'embeli massa i no el puguis parar. per aquesta carretera gairebe no hi passa ningu, pero nosaltres teniem un home a cada punta vigilant que no vingues cap cotxe i fer-los parar, lo primer es la seguretat.
espero que trobeu aquestes rutes interessants, jo anire buscant nous llocs on poder practicar waveboarding, i aixi podre anar penjant noves rutes, en total disposo de 4 waveboards de diferents models, cadascun te diferents caracteristiques,i d'aquesta manera em puc adaptar millor a fer tot tipus de coses, alguns son mes rapids, altres giren millor etc....... en aquesta ocasió portava el model GLX.
ara ja fa 1 any i mig que vaig començar a practicar el waveboarding, vaig començar amb un model molt sencill de 20 euros que no em va durar gaire, i ja llavors vaig comprar-ne un de bò, i vaig anar ampliant l'stock fins a arribar a tenir els 4 models que tinc ara, i encara n'anire adquirint algun altre de mica en mica, en quan al manteniment només els has de mantenir nets, i si convé engrasar-los una mica amb oli o grasa segons convingui, i anar canviant les rodes conforme es vagin desgastant, jo ja en porto unes quantes de canviades, a cada ruta llarga que faig gasto la roda de darrera, també amb el temps els casters van agafant joc, i ballen fins a arribar el punt de canviar-los, passa el mateix amb els cargols de les rodes que al final de tant canviar rodes el cap allen del cargol s'aacaba arrodonint , i també s'ha de canviar.

3 opmerkingen

 • Foto van Alson

  Alson 25-mrt-2013

  com diuen a la tele, no intenten esto en su casa jajajajajajajajaj.

 • Foto van Alson

  Alson 26-apr-2013

  bromes a part aquesta ruta es la mes dificil de les que he fet, ja que no et pots despistar ni un segon, el wave l'has de controlar en tot moment.

 • Foto van anansies

  anansies 19-mei-2013

  muy bueno