Tijd  3 uur 42 minuten

Coördinaten 2074

Geüpload 26 april 2015

Uitgevoerd april 2015

 • Score

   
 • Informatie

   
 • Gemakkelijk te volgen

   
 • Omgeving

   
-
-
353 m
192 m
0
7,4
15
29,67 km

1123 maal bekeken, 45 maal gedownload

nabij Gerardsbroich, Wallonia (Belgique)

Schitterende maar zeer pittige single tracks, zowel klimmen als dalen. Niet alles was te fietsen.

2 commentaren

 • Foto van michel uit berg

  michel uit berg 28-apr-2015

  Ik heb deze route gevolgd  Bekijk in detail

  Het was inderdaad een hele mooie track met veel leuke stukjes singletrack. Ik heb inderdaad hier en daar een voet aan de grond moeten zetten met beklimmen. Afdalingen waren allemaal goed te doen maar niet voor beginners.

 • Foto van vandergouw

  vandergouw 28-apr-2015

  Ik heb 'm vooraf gepland met basecamp. Krijg er een aardig gevoel om de single tracks er uit te pikken. Vaak bekijk ik de route nog even in Google Earth met fotos van anderen erbij. Dan krijg je vaak al een aardige indruk van het parcours.
  Ik moet zeggen dat ik zelf ook wel tevreden was over deze route.