Tijd  4 uur 32 minuten

Coördinaten 3962

Geüpload 29 augustus 2014

Uitgevoerd augustus 2014

-
-
1.757 m
221 m
0
12
24
48,14 km

1472 maal bekeken, 56 maal gedownload

nabij Campins, Catalunya (España)

Ruta circular que recorre els boscos del Montseny, per tal d'arribar al cim del Turo de l'Home (1.706m).

No presenta cap dificultat técnica.

Atenció: Pel camí de la Font de Passavents al Turó de l'Home, està totalment prohibit circular amb bicicleta, d'acord amb la normativa del parc (més avall l'article on ho explica).
Jo el vaig fer per desconeixement.
Evitar fer aquest tram i pujar per la pista asfaltada que també arriba al cim.

La ruta s'inicia desde el poble de Campins en direcció Gualba per pista. Al arribar a Can Conill, cal agafar a l'esquerra un altre camí que sembla entrar a la finca, però es el que ens portarà a Gualba (el camí no està gaire fressat). Un cop al poble, seguim les indicacions cap a Can Berenguer, tot per pista i sense parar de pujar progresivament, fins arribar a Riells, on just davant de l'esglesia de Sant Martí de Riells, veurem les indicacions del GR 83 Canigo. Continuem per aquesta pista, però sense seguir el GR, ja que més endavant trenca a la dreta. Continuar seguint les indicacions del PR-C 204 en direcció pantà de Santa Fé. Arribats al panta de Santa Fé, es fa la volta al pantà per pujar per carretera fins la Font de Passavents. Des d'aquest punt, seguim les indicacions del PR-C 208 direcció Turó de l'Home (comença el tram més dur de la ruta per arribar al cim). Baixem per carretera asfaltada fins a la carretera del Montseny, on un tram més endavant, surt una pista a ma esquerra que passa per l'Estany d'en Viada. Més endavant, tornem a agafar un tram de carretera per a l'esquerra, baixar pel GR 5 seguint les indicacions de Can Pere Poc, per acabar arribant de nou al poble de Campins.

Article 12 Ciclisme 12.1 Els ciclistes que circulin per la xarxa viària del Parc tenen l’obligació de respectar la preferència dels vianants i d’evitar causar-los molèsties. En tot moment la velocitat s’adequarà a les característiques de la via per tal d’evitar les situacions de risc i garantir la seguretat dels vianants. 12.2 Es podrà circular en bicicleta per les carreteres i camins públics amb una amplada de més de tres metres i pels itineraris habilitats i senyalitzats específicament per l’òrgan gestor del Parc. 12.3 Queda expressament prohibit circular en bicicleta per corriols, rieres, torrents, camps a través i vies especialitzades per a altres usos. 12.4 En cap cas es podrà organitzar o dur a terme curses ciclistes fora de carreteres i camins asfaltats. En aquest supòsit caldrà el compliment de les condicions establertes a l’article 20 –Activitats col·lectives a l’aire lliure— de les presents Ordenances. 12.5 En determinades zones del Parc, degudament senyalitzades, l’òrgan gestor del Parc –d’acord amb l’ajuntament corresponent— podrà restringir la circulació en bicicleta per raons de protecció del medi natural.

Respectem l'entorn.
foto

Casa Partida

foto

Can Lleonart - Escola de Natura

foto

Salt d'aigua

foto

Panta de Santa Fe

foto

Santa Fe del Montseny

foto

Font de Passavents

foto

Pou del Compte

foto

Turó de l'Home

foto

Estany d'en Viada

foto

Can Pere Poc GR5

Commentaar