Tijd  8 uur 4 minuten

Coördinaten 1430

Geüpload 29 oktober 2018

Uitgevoerd oktober 2018

-
-
101 m
4 m
0
10
21
41,41 km

170 maal bekeken, 10 maal gedownload

nabij Es Pujols, Baleares (España)

Bicicletada efectuada dins la bicicletada informal a formentera amb el següent recorregut: Els Pujols, Camí de l’Estany Pudent, Pujada a Sant Francesc, Camí antic de la Mola, Venda de Can Parra, Carretera d’es Cap de Barberia, Jaciments Arqueològics, Torra d’es Cap, Far de Barberia, Carretera d’es Cap de Barberia, Castell d’es Pla, Pla de les Sitges, Costa des Bou, Cala Saona, Can Jeroni, Ses Bardetes, Sa Miranda, Sant Francesc, Camp de sa Mira, Carretera de Porto Saler, Carretera de la Mola, Carretera de la Savina als Pujols i els Pujols.

Comencem a pedalar a l’Hostal Rosales en direcció a Sant Ferran per trencar a la dreta a la rotonda i anar fins a l’Estany Pudent on trenquem a la dreta i seguim fins que trobem l’Itinerari 2 i trenquem a la dreta envers Sant Francesc. Creuem la rotonda i entrem a Sant Francesc per passar per la Capella de Sa Tanca Vella i anar a buscar el Camí Antic de la Mola que seguirem fins passat el Camp de futbol on trenquem a la dreta i al final del camp de nou a la dreta per anar a la Carretera d’es Mal Pas on trenquem a la dreta i en cinquanta metres ho fem a l'esquerra i comencem a navegar per camins per sortir al Camí de Can Parra on trenquem a la dreta i el seguim fins sortir a la Carretera des Cap de Barberia, quan veiem un indicador de les Restes Arqueològiques II trenquem a l’esquerra i les visitem, son difícils de trobar. De volta a la carretera seguim fins que veiem l’indicador a l’esquerra de la Torres d’es Cap, una vegada a la torres seguim per sobre el Penya-segat fins arribar al Far d’es Cap de Barbaria i a pocs metres trobem la cova Foradada. Refem el camí fins les restes arqueològiques i trenquem a l’esquerra (parada de l’autobús) i en dos cents metres ho fem a la dreta cap a unes cases i busquem un camí al cotat de la tapia que seguirem fins trobar un camí on trenquem a l’esquerra i passem pels costat d’una antiga ermita. Seguim el camí i al final naveguem buscant el que ens porta fins a la Costa des Bou amb una bona vista sobre cala Saona. Anem a buscar la carretera de Cala Saona on trenquem a l’esquerra en direcció a la cala i trenquem al primer camí a la dreta en direcció ses Bardetes que deixem a la dreta i seguim en direcció a la Miranda per entrar de nou a Sant Francesc. Anem a buscar el Camí de Portosaler que ens porta a la carretera on trenquem a la dreta per sortir a la Carretera de la Mola on trenquem a l’esquerra en direcció la Savina i seguim fins trobar a la dreta la carretera dels Pujols que seguim fins passades les salines on trenquem a l’esquerra per arribar-nos a la platja de Llevant, nomes cal tornar a la carretera i arribar directament al punt de sortida

Els camins no asfaltats de Formentera son pedregosos i difícils de ciclar si no s’està acostumat a pedalar amb pedra. Durant la pedalada podem trobar de tot, d’asfalt a pedra i trams de sorra. Si be la considerem tècnicament com a moderada, per molta gent pot ser difícil.

Bicicletada efectuada els 20181013.
Waypoint

Capella de Sa Tanca Vella

Waypoint

Restes Arqueològiques II

Waypoint

Torres d'es Cap

Waypoint

Far d'es Cap de Barberia

Waypoint

Sa Cova Foradada

Waypoint

Cala Saona

Waypoint

Molí de sa Miranda

Waypoint

Sant Francesc

Waypoint

Platja de Llevant

Commentaar