-
-
462 m
288 m
0
5,6
11
22,46 km

175 maal bekeken, 1 maal gedownload

nabij Capellades, Catalunya (España)

Primera cursa dels dos dies de l'Anoia. Avui a peu en format 3 hores , per no poder venir el company habitual als rogaines de 6 hores. Demà nova cursa però en format btt-o i amb 4 hores.


Dissabte 25 de febrer, segona edició del Rogaine de l’Anoia.

Capellades acollirà per segon any la sortida del Rogaine de l’Anoia, que passarà per diferents municipis com Cabrera, la Torre de Claramunt, Espoia i Carme.

A part de la cursa de 6 hores, hi haurà la modalitat popular de tres hores, ideal per iniciar-se en l’orientació, per a famílies i grups d’amics. A més, en aquesta categoria també es pot participar sol.
El Rogaine és una modalitat esportiva de les curses d’orientació en què els participants han de desplaçar-se a peu, amb l’objectiu d’aconseguir la màxima puntuació passant pels controls en un temps màxim i un ordre lliure. No tots els controls valen els mateixos punts, això dependrà de la dificultat física i/o tècnica per trobar-los.

LA CURSA

Els equips han d’aconseguir la màxima puntuació passant pels controls en un temps màxim. El mapa, amb tots els controls i la seva puntuació dibuixada, s’entrega als participants uns minuts abans de la sortida. El cronometratge es fa amb el sistema SportIdent.

ELS CONTROLS

No hi ha recorreguts prefixats, cada equip decideix l’ordre de pas pels controls, cada un d’ells amb puntuacions des dels 3 als 9 punts, depenent de la dificultat física o tècnica. Els participants han de passar per aquests punts seguint la ruta que ells mateixos triin. Cada control es marca sobre el terreny amb una fita d’orientació, que consisteix en una tela de tres requadres i forma triangular de 30 x 30 cm.

DESCRIPCIÓ DE CONTROLS

El full de descripció de controls o simbologia és la descripció exacte d’on està emplaçat el control, amb detalls de com és el element del terreny al qual s’ha col·locat la fita.
El full de descripció de controls de cada rogaine es publicará a la web una setmana abans de la realització de la prova. Aquesta també es donarà el mateix dia de la cursa, ja sigui impresa al mapa o en un full a part.
Waypoint

31

Waypoint

32

Waypoint

33

Waypoint

34

Waypoint

35

Waypoint

41

Waypoint

42

Waypoint

43

Waypoint

52

Waypoint

61

Waypoint

65

Waypoint

67

Waypoint

72

Waypoint

74

Waypoint

75

Waypoint

84

Commentaar