-
-
538 m
268 m
0
3,6
7,2
14,35 km

12 maal bekeken, 0 maal gedownload

in de buurt Sant Genís dels Agudells, Catalunya (España)

Passejant per la serra de Collserola.... per el plaer de caminar dins del bosc....
34.dia del nou Confinament Municipal (diari). &KIK i &AMA
Des de la parada del Bus Barri (124), puguem cap al Tibidabo per arribant-se a la Crta de St. Cugat, alla ens dirigim cap al Mirador de la Font Groga per on per mig del bosc ( hi ha un troç de cable que ajuda a desgrimpar) ena arribem a la Mina de St. Medir, per mig de petits corriols anirem a la Font del Estrangulador i despres a la Font Groga, remuntem fins Vista Rica girem per Pista a la esquerra i anirem a buscar un del corriols mes macos de la zona, el resegium per arriban-se al Turó de St. Cebriá. Seguirem per GR-92 en direccio al Turó de Magarola a on hi ha el mirador de Mª Gisbert (vistes al Vallès i Barcelonès), Seguim cap al Pas del Rei, girem esquerra i anem a buscar la drecera que ens portará a Sant Medir.
Retornem per darrera de l'ermita buscant la Serra de la Rabassada i per corriols arribarem al Viaducte de Can Ribes, creuem la Crta. de St. Cugat i reseguim el sender de la Font de la Salamdra fins arriban-se al Pla de la Vinasa, a on seguirem ja per pista passant per darrera del Tibidabo i per el carrer del Totxo fins el aparcament del parc d'atraccions.
Baixarem per un del multiples camnis que ens portarán fins la sortida de la ruta.
Li poso una dificultat de Moderada per l'allargada ( depent de qui.. será una mica llarga ) i el tros per arribar a la Mina de St. Medir, ja que no es cap cami, sino que es va avançant per mig del bosc.
Aixó si es una ruta que no us deixará indiferents, es completa i es passa per els millors llocs d'aquest tros de la serra de Collserola.
Ja direu si es del vostre gust.
A gaudir-la.

Opmerkingen