-
-
381 m
194 m
0
2,5
5,1
10,13 km

238 maal bekeken, 13 maal gedownload

nabij el Molar, Catalunya (España)

Itinerari d’anada i tornada de 10 km., per anar a visitar la Cova dels tres Alls

Només sortint del Molar, direcció al Lloar i La Figuera, per la carretera, hi ha un camí formigonat a l’esquerra, amb un cartell que diu “Conjunt arqueològic el Calvari”. L’agafem durant 325 m., on veurem que, seguint recte, està indicat per on es va a la Cova dels Tres Alls i el camí de la Font, però girem a la dreta i seguim 220 m., per arribar a les restes del poblat prehistòric, (s.VII-VI ac) del calvari.
Tornem i agafem direcció a Camí de la Font, en 325 m., arribem als Rentadors/safareig. Agafem el camí de la dreta dels rentadors, a 200 m. trobarem un camí que marxa obliquament a la dreta (a 150 m dels rentadors n’hi ha un asfaltat que marxa perpendicularment a la dreta, aquest, no). Seguim 350 m. fins on comença el sender, és l’antic Camí de la Torre de l’Espanyol, pugem pel per Barranc del Reg de Bas. Al cap de 1400 m., arribem al Coll de l’Àguila. Baixem, en 700 m. arribem al barranc dels Comuns passant pel Mas el Quico i pel Cingle del Miquelet.
Anem uns 150 m pel barranc, deixem el barranc agafant un sender a ma esquerra, en 375 m. arribem al Mas del Miquelet (Mas del Miquelet, conjunt de marges amb escales per accedir als bancals). Seguim pel sender 650 m. fins que en trobem una cruïlla de senders, a l’esquerra en marxa pla, seguim per aquest de l’esquerra, deixant un sender que puja recte. En 500 m. serem a la cova dels 3 alls. L’entrada és petita, però per dins s’hi pot caminar incorporat.
Tornem per on hem vingut.
La descripció amb detall i fotos d’aquesta ruta i de moltes altres rutes del Priorat les trobareu a la nostra web: https://senderismealpriorat.wordpress.com/ i concretament a El Molar https://senderismealpriorat.wordpress.com/category/senders-del-priorat/el-molar/
foto

Conjunt arqueològic del Calvari

foto

Safareig

foto

Coll

foto

Vista del Mas del Miquelet

foto

Mas del Miquelet

Commentaar