-
-
11 m
5 m
0
0,1
0,3
0,51 km

1304 maal bekeken, 4 maal gedownload

nabij San Luis, Valencia (España)

(Ovenstående rute og de to Veipunkter er laget for nye deltakere som skal delta på fellesturer, og har intet å gjøre med den generelle informasjon nedenfor).

Wikiloc er en database hvor alle kan legge inn ruter for ulike aktiviteter, eller søke etter ruter andre har lagt inn. Disse rutene kan evt lastes ned til eget GPS-utstyr eller til en app på mobiltelefon. Dette gjør at man kan følge rutene på en sikker måte. For å laste ned eller legge inn egen rute kreves innlogging med brukernavn og passord på Wikiloc. Selv om man ikke laster ned ruten vil den kunne gi deltakerne på Fjellgruppens fellesturer informasjon om ruten på forhånd.

Søkesiden fås ved å slå opp på nettsiden www.wikiloc.com (eller bare wikiloc.com), da får man den engelskspråklige versjon. Ulempen med denne er at distanser ofte da kan vises i miles i stedet for meter og kilometer. Man kan dog nederst på siden velge et annet språk som har metriske distanser. Slår man opp på sv.wikiloc.com på nettleseren får man svensk versjon direkte. Norsk finnes ikke i skrivende stund.

Så over til Fjellgruppen. I søkefeltet på Wikiloc kan man taste 'FGW' eller 'Fjellgruppen' (små eller store bokstaver uten betydning), og får da opp alle fjellgruppen sine ruter. Taster man rutenummeret direkte (fra:FGW1 og oppover....) får man opp angitte rute.

Det er ikke alltid lett å huske rutenummer, derfor er det muligheter også til å søke på følgende:

'FGWKorset' søker opp alle rutene til Korset i Orihuela.
'FGWParque' søker opp rutene som går fra Parque de Montaña i Albatera.
'FGWOrihuela' søker opp alle ruter i Orihuelafjellet
'FGWKapellet' søker opp alle ruter ut fra Kapellet på baksiden av Orihuelafjellet.
'FGWAlbaterapasset' søker opp rutene ut fra Abaterapasset
'FGWCrevillente' søker opp rutene fra Crevillente
'FGWVella' søker opp ruter til toppen av La Vella.
'FGWPetrer' søker opp rutene fra Petrer
'FGWSal' og 'FGWSalt' søker opp Saltrutene
'FGWNavetas' søker opp rutene i Orihuelafjellet over toppen på Las Navetas
'FGWEselstien' søker opp rutene i Orihuelafjellet som går via Eselstien (Senda del Burro)
'FGWKatteporten' søker opp rutene som går gjennom Katteporten (hullet) i Orihuelafjellet.
Og tilsvarende kan søkes på:
'FGWBusot', 'FGWFinestrat', 'FGWCampana', 'FGWCanalosa', 'FGWMina', 'FGWVives', 'FGWTibi', 'FGWIbi', 'FGWAitana', 'FGWBenifato', 'FGWGarruchal', 'FGWCid', 'FGWBelones', 'FGWOrihuelatoppen', 'FGWØrnenebbet', 'FGWØrnetoppen', 'FGWGruveravinen', 'FGWAgost', 'FGWVentos', 'FGWAlacant'.
'FGWAlbir' og 'FGWBenidorm' gir turen over Sierra Helada.
'FGWBocairente', 'FGWBocairent' gir turer ved Bocairente
Som før så spiller store eller små bokstaver ingen rolle.

Beskrivelsene er laget slik at også de som ikke er kjent og ikke har gått ruten tidligere (både fra Fjellgruppen og andre ) skal kunne finne frem til parkeringen og kunne ta seg frem med hjelp av nedlastet rute. Beskrivelsene har derfor tatt utgangspunkt i kjent motorvei og avkjørsel derfra. Mange av rutene er merket gul-hvit eller rød-hvit, men våre ruter følger ikke alltid de merkede ruter.

På slutten av rutebeskrivelsen kan de som er innlogget kommentere ruten, stille spørsmål til ruteinnlegger (som vil få mail) og evt bedømme rute med et antall stjerner. Dette vil bidra ytterligere til å belyse rutens kvaliteter og belyse spørsmål om aktuell rute.

Fjellgruppen håper at våre rutebeskrivelser på Wikiloc kan gi videre til andre de turopplevelser og gleder som de selv har hatt som spanske 'senderistas'!
God Tur!

Her er en link til alle Fjellgruppens ruter som er innlagt på Wikiloc:

Bekijk meer external

Kruispunt

Rundkjøring

Oppmøte ved Sjømannskirken for de som skal delta på Fjellgruppens fellesturer: På CV-905, mellom km 7 og km 8 ved rundkjøring tas av mot La Siesta.
parkeren

Sjømannskirken

Oppmøte ved Sjømannskirken for de som skal delta på Fjellgruppens fellesturer: Calle Ravel 4 Koordinater: N 38º 0.838' W 0º 41.595' På Google Maps: 38.013917, -0.693364 La Siesta, Comunidad Valenciana, 03184

2 commentaren

  • barbro.garneij 15-nov-2018

    Vilken bra och utförlig information. Alla rutter så fantastiskt bra inlagda. Mycket jobb nedlagt där. Tack!

  • Foto van Karl Ove Nilsen

    Karl Ove Nilsen 16-nov-2018

    Det meste av arbeidet er gjort av de som har gått opp rutene gjennom årene. Men takk for hyggelig kommentar!