Download

Afstand

7,84 km

Positief hoogteverschil

654 m

Moeilijkheidsgraad

Middelmatig

Negatief hoogteverschil

654 m

Max hoogteverschil

1.388 m

Trailrank

50 2,3

Min hoogteverschil

842 m

Route type

Lus

Tijd

4 uren 13 minuten

Coördinaten

1169

Geüpload

11 februari 2017

Uitgevoerd

augustus 2015
 • Score

   
 • Informatie

   
 • Gemakkelijk te volgen

   
 • Omgeving

   
Wees de eerste die klapt
1 reactie
 
Delen
-
-
1.388 m
842 m
7,84 km

4985 maal bekeken, 151 maal gedownload

in de buurt Shalë, Vlorë (Albania)

QENDRA E INFORMACIONIT LLOGARA- GROPAT E KONDUKËS- MAJA E THANASIT

Distanca: 7.84 km
Koha: 4 orë
Lartësia: 1388 m
Vështirësia: I moderuar
------------------------------------------------------------
Trail: Information center in Llogara- Holes of Konduka – Thanasi’s Peak
Distance: 7.84 km
Time: 4 hours
Altitude: 1388 m
Difficulty: Moderate


Shtegu përfshihet brënda Parkut Kombëtar të Llogara-s me kategorinë e II-të të mbrojties, i shpallur me VKM Nr. 36 datë 21.11.1966. Ky shteg ka gjatësinë 8 Km dhe zgjat rreth 4 orë.Llojet kryesore bimore që takohen përgjtë shtegut janë: Bredhi i Maqedonisë (Abes Borissi- Regis), Pisha e Zezë (Pinus pinea), Panja e malit (Acer obtusatum), Tisi ( Taxus baccata), Mëlleza (Ostrya carpinifolia), Dëllenja (Juniperus oxycedrus), Shelgu (Salix alba), Shtogu (Sanbucus nigra), Murrizi (Cratagus orientalis), Trëndafil i egër (Rosa canina), Molla e egër (Malus sylvestris), Bushi (Buxus sempervirens) dhe bimë mjekësore: Çaji i malit (Sideritis reiseri), Rigoni (Oryganum vulgare), Sherebela (Salvia officinalis) etj.
---------------------------------------------------
This trail starts from Information Center in Llogara National Park.The infopoint is administered by the administration of protected area and there can be found all the information on flora and fauna and all the nature based activities developed on the park.
The trail is included within the Llogara National Park with category II of protection, proclaimed with DCM no. 36 dated 21.11.1966. This path is 8 km long and lasts about 4 hours. The main plant species that meet along the path are: Macedonian fir (Abes Borissi-Regis), Black Pine (Pinus pinea), (Acer obtusatum), (Taxus (Cryptococcus), (Cryptococcus), (Cryptococcus), (Buxus sempervirens) and medicinal plants: mountain tea (Sideritis reiseri), Rigoni (Oryganum vulgare), Sherebela (Salvia officinalis) etc.
Waypoint

Gropa e Kondukes

06-AUG-15 10:25:32AM
Kruispunt

Kryqezimi i Shtigjeve Qafa e Thelle, Maja e Thanasit

06-AUG-15 10:28:06AM
Waypoint

Radhojte e Gropave te ZallitBoom

Tisi i Shkalles se Dhimes ( Tisi Plak)Propozim per monument natyre ( Perimetri 2.85 m, r.45.37cm, diametri 90.76 cm)
Uitkijkpunt

Maja e Thanasit

Waypoint

Lera e Majes se Thanasit

Foto

Antenat06-AUG-15 12:59:21PM

Kruispunt

Kryqezim (dalje alternative ne rruge nacionale)

06-AUG-15 1:18:10PM
Waypoint

Hyrja I e shtegutWaypoint

Dalja ne rrugetabela te Hamitaj (Ne ane te rruges nacionale)

1 reactie

 • kralud 24 jul. 2019

  Ik heb deze route gevolgd  Bekijk in detail

  This could have been a very nice trail because Llogara is beautiful however the trail is marked very badly in the map and there's no signposting at all. We spent last two hours trying to navigate through an impenetrable forest and sliding 400 vertical meters.
  Views were amazing but thanks to the descending part it's too difficult to be fun.